Fizetett hirdetés

2023.09.15. 01:55

A Trianon Múzeum egyedülálló kiadványai

A Trianon Múzeum küldetése, hogy a Kárpát-medencei könyvkiadásban kultúrát és értéket teremtve olvasóinak igényes, magas minőségű kiadványokkal szolgálhasson. Kínálatukban a magyar történelem iránt érdeklődőknek szánt könyvek mellett megtalálhatók a nívós zenei kiadványok, társasjátékok, térképek, ugyanakkor a megújult múzeum ajándékboltja és webáruháza széles választékát kínálja különleges emlék- és ajándéktárgyaknak is.

Sonline.hu

A Trianon Múzeum könyvkiadási programja keretében a szakma és a tágabb magyar közvélemény számára is hiánypótló történelmi munkák újrakiadására vállalkozott. Gondozásunkban olyan munkák jelentek meg és jelennek meg az elkövetkezendő hónapokban, néhány évben, amelyekre nagyon nagy szükség volt, és amelyeket mindenképpen érdemes megismernie azoknak, akiket érdekel az elmúlt száz év történelme.

A múlt század ’20-as, ’30-as éveiben megjelent, majd évtizedeken át tiltólistákra tett könyvek a szerkesztők reményei szerint megjelenésükkel hozzájárulhatnak a Trianonnal kapcsolatos elfogultságok, félelmek és ismerethiány csökkentéséhez.

A múzeum a nemzeti összetartozás érzését erősítő, egyedülálló társasjátékkal és egy különleges zenei kiadvánnyal is gazdagította kínálatát. 

Látogasson el a megújult Trianon Múzeum ajándékboltjába, vagy látogassa meg weboldalunkat, és tartson velünk a modern Magyarország legnagyobb horderejű változását bemutató és új megvilágításba helyező kiadványok megismerésében. 

Szeressük vissza Magyarországot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában