Élen az autóbontók között

2023.09.11. 11:50

Folyamatosan bővíti szolgáltatásait az Euroautó Hungary Kft.

Siófok Autóbontás, alkatrész-kereskedelem, dinamikusan fejlődő webáruház – két vármegyében, négy településen csaknem 30 szakembert foglalkoztat az immár 34 éves siófoki Euroautó Hungary Kft.

Sonline.hu

A cég új telephely nyitására készül a Dunántúlon.

 A hulladékkoncesszió kapcsán az idén júliustól megváltoztak az autóbontás, illetve a használt alkatrészek piacával kapcsolatos szabályozások

 – mondta el Viszló Ferenc ügyvezető.

 Cégünk szerződést kötött a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt.-vel. Tevékenységünket tovább folytatjuk, kiemelten szem előtt tartva a környezetvédelmet, minden munkafolyamatot a kidolgozott szabályok alapján végeznek el.


A társaság Nagyberkiben gépkocsibontót üzemeltet. 2022-ben mintegy 1400 járművet vettek át, s a közelmúltban lezajlott változások után is folyamatosan dolgoznak. A bontásra szánt gépkocsikat 100-120 kilométeres körzetből is elszállítják. Viszló Ferenc rámutatott, hogy az Euroautó Hungary egy sor fejlesztés előtt áll. Keszthelyen egy raktáruk van, és évek óta webáruházat is működtetnek. Jól mutatja a somogyi cég ismertségét, hogy már külföldről, Görögországból, Olaszországból és Franciaországból is rendeltek árut a folyamatosan megújuló készletükből.

EuroAutó Hungary Kft.
8600 Siófok, Papfődi u 11.
Alkatrészek: 06-30/462-2239,
Autóleadás: 06-30/742-0830
[email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában