Hirdetés

2023.12.21. 10:55

A lakberendező segít: így díszítsd a karácsonyfát!

Összeszedtük azokat a trendeket, díszeket, színeket és kellékeket, amikkel idén is gyönyörű lesz a karácsonyfánk.

Pasztell színek 

A pasztell színeké is lehet a főszerep. Például a fukszia, a kék, a rózsaszín és a fehér kombinációja feltűnően színes, az mégis ünnepi, és nem tolakodó vagy giccses.

 

Jégvarázs

A fehér, semleges díszek és egy hófehér - vagy műhó spray-vel hófehérre festett - karácsonyfa szintén nagy trend idén, ami akkor is megidézi a hóesést, ha az idén esetleg el is marad. 

 

Aki a pasztell színek helyett visszafogottabb hangulatú fára vágyik, idén kevesebb, de annál látványosabb, neutrális színű - például szürke, fehér, bézs - díszeket használ. Fontos, hogy a díszek illeszkedjenek a lakás ünnepi dekorációjához, a lakás stílusához.

 

Virágdíszek

Aki merész, de különleges megoldásra vágyik, virágokkal díszíti a fáját. Itt is érdemes a visszafogott, neutrális színek mellett dönteni - a halvány rózsaszín, a fehér és bézs ezúttal is tökéletes megoldás.

 

Óriás szalagok

Ünnepélyes és elegáns megoldás, ha a kevesebb díszt használunk, és látványos - széles, nemes - szalagokkal "tekerjük be" a karácsonyfát.

 

Alternatív karácsonyfák

A környezettudatosság jegyében sokan idén is lemondanak az "igazi" fenyőfáról, és alternatív megoldásokat keresnek. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában