Fizetett hirdetés

2024.01.29. 05:00

Gyakorlati képzőhelyet, munkát keresel? Jelentkezz a Magyar Cukor Zrt-hez!

A Magyar Cukor Zrt. Magyarország egyetlen cukorgyára, mely idén fejezi be immár 130. kampányát. Koronás Cukor termékcsaládjának tagjai a legismertebb cukortermékek hazánkban.

Sonline.hu

Ha gyakorlati helyet keresel:

  • Várjuk jelentkezésed, ha villanyszerelő, mechatronikai technikus vagy műszerész képzésben veszel részt.
  • Mi kiemelten odafigyelünk arra, hogy valóban hasznos tudást szerezz (pl. nem csavarokat fogsz szortírozni 8 órában). Több évtizedes cukorgyári múlttal rendelkező kollégáktól lesheted el a szakma csínját-bínját.
  • Bármelyik képzésről legyen szó, nálunk széleskörű tapasztalatra tehetsz szert - gyárunkban millióféle gépet, alkatrészt, eszközt megismerhetsz, a 100 évestől a legmodernebb technológiáig, a lakosságitól az ipari méretig.
  • Megismerheted egy élelmiszeripari nagyvállalat működését: nemzetközi cég, 22 hektáron elterülő telephely, 250-300 munkavállaló, a feldolgozó üzem mellett csomagolóüzem, biogáz üzem, erőtelep, műhelyek stb.
  • Nekünk is érdekünk, hogy valódi tudással gazdagodj, hiszen nem titkolt célunk, hogy a képzés végeztével akár saját csapatunkban üdvözölhessünk.

Jelentkezésed az [email protected] e-mail címre várjuk.

Munkát keresel? Váltani szeretnél?

Egy stabil, állandó munkahelyre vágysz? Csatlakozz a Magyar Cukor Zrt. csapatához!

Hadd mutassunk be néhány kiemelt jelentőségű munkakört, melyek nélkülözhetetlenek gyárunk megfelelő működéséhez.

  • Lakatos kollégáink fő feladata cukoripari célgépek (centrifuga, répavágó stb.) és általános gépészeti berendezések (szállítószalag, hajtómű stb.) javítása, karbantartása, üzemeltetése. A kampányi időszakban légkondicionált irányítóhelyiségekből, számítógépről üzemeltetik a technológiai folyamatokat.
  • Műszerészeink gyengeáramú elosztóberendezéseket, folyamatirányító egységeket szerelnek áramutas rajzok alapján. Cukoripari berendezések gyengeáramú elemeinek karbantartása (PLC modulok, érzékelők, mérőeszközök, pneumatikus végrehajtók) is a feladataik közé tartozik.
  • Villanyszerelő kollégáink a technológiai berendezések villamos rendszereinek karbantartásával (villamos készülékek, sorkapcsok, kábelek), továbbá a villanymotorok karbantartásával (tisztítás, csapágyazás, ellenőrző mérések) foglalkoznak. A kampányi időszak alatt a technológiai berendezések zavartalan üzemének biztosítása, hibaelhárítása a fő feladatuk. Kiegészítő végzettséggel a villamosenergia előállítás felügyelete, a nagyfeszültségű berendezések kezelése, és a robbanásbiztos berendezések karbantartása is hozzájuk tartozik.

Amennyiben úgy érzed, hogy kipróbálnád magad a fenti munkakörök egyikében, jelentkezz hozzánk az [email protected] e-mail címen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában