Árvai Boglárka – Baranyai Gréta – Licz Fanni

2019.11.27. 10:16

Olaszországba indulnak

A bergamói cserekapcsolat révén lehetőség nyílt arra, hogy egyhetes olaszországi kiránduláson vegyen részt a Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium néhány tanulója.

Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium

Ebben a tanévben március végén, április elején utazhatnak el a kaposvári a diákok, akik szeptemberben fogadják majd vendéglátóikat. A tanulóknál feltétel, hogy szívesen mennének és fogadnának diákokat, engedélyt kapnak szüleiktől, tudják vállalni az anyagi kiadásokat, s el tudják szállásolni a vendég diákokat. A tanárok mérlegelni fogják azt is, hogy az angol nyelvet elfogadhatóan beszélik-e, illetve azt is, hogy tanulmányaik, magatartásuk alapján megérdemlik-e a lehetőséget.

A jövő évi 17–23 fős csoport költségtakarékosság miatt repülővel utazik majd, így a repülőjegy vásárlásához feltétlenül fontos a névre szóló jegyek miatt a végleges döntés, s elengedhetetlen az érvényes útlevél vagy személyi igazolvány. A Munkácsy gimnázium diákjainak jó véleménye van a bergamói csereprogramról. Akik ott jártak, elmondták, a kirándulás mindenképpen hozzásegítette őket az angol nyelv elsajátításához, rengeteg gyümölcsöző kapcsolat alakult ki, s egymást érték a maradandó élményt nyújtó programok az utazás alatt.

Az idén mi is részt szeretnénk venni ezen a programon, ugyanis nagyon kíváncsiak vagyunk az olasz kultúrára, az ottani emberekre, és hogy fergeteges buliban lehessen részünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!