RÖPLABDA utánpótlás, fiúk

2018.03.21. 11:42

Döntőben a serdülők – hatalmas csatában verték a Pénzügyőrt

A Bp. Pénzügyőr SE volt a házigazdája a serdülő fiú röplabda-bajnokság második elődöntőjének.

Fenyő Gábor

A Varga Péter vezette Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely alakulata – amelyből ezúttal hiányzott Rajnics Márton – pontosan ugyanazokat az eredményeket érte el, mint három héttel korábban a somogyi megyeszékhelyen rendezett első elődöntőben. Amolyan „bemelegítésként” három játszmás találkozón alulmaradtak a Kecskeméti Sportiskola alakulatával szemben, majd hatalmas csatában legyőzték a házigazda Bp. Pénzügyőr SE együttesét – a mindent eldöntő ötödik, rövidített játékrészt 16–14-re húzták be a kaposváriak –, a Bp. MAFC-BME elleni derbit pedig három szettben rendezték le.

A teljes képhez tartozik, hogy mivel a Pénzügyőr elleni fellépés volt a legfontosabb, ezért a kaposváriak „beáldozták” a Kecskemét elleni meccsüket. Bejött (most is) Varga Péter taktikai húzása...

Eredmények: Kecskeméti Sportiskola–RÖAK 3–0; RÖAK–Bp. Pénzügyőr SE 3–2; RÖAK–Bp. MAFC-BME 3–0.

A döntőbe jutott Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely serdülő fiú csapata: Csordás Barnabás, Pusztai Olivér, Ozsváth András, Tóth Máté, Vimola Márk, Jámbor Dávid, Fenyő Balázs, Embersics Levente, Szitás Benjámin, Szabó Ármin, az edzőjük Varga Péter.

Az ugyancsak Varga Péter irányította kaposvári ifjúsági együttes után (amely eddig mindössze egyetlen játszmát veszített csupán) az amúgy címvédő serdülő csapat is – a csoportgyőztes Kecskeméti Sportiskolával egyetemben – biztosította helyét a május végén esedékes országos (hatos) döntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!