Átigazolások

2017.07.20. 15:55

Hét új labdarúgó érkezett a zöld-fehérekhez

Sajtótájékoztatón mutatta be új játékosait az NB III. Nyugati csoportjára készülő Kaposvári Rákóczi FC. A somogyi zöld-fehérek keretéhez eddig hét új labdarúgó csatlakozott.

Klein Péter Nándor

Az előző szezont a harmadik helyen zárta a Kaposvári Rákóczi FC, az augusztusban kezdődő új bajnokságban viszont már magasabb célokat tűzött ki maga elé az egyesület.

– Megcélozzuk a feljutást – jelentette ki a szerdai, Rákóczi-stadionban tartott sajtótájékoztatón Horváth Krisztián, a Kaposvári Rákóczi FC klubigazgatója. – Több fiatal játékosunkkal kötöttünk szerződést, mellettük pedig rutinos labdarúgók is érkeztek. Tovább szeretnénk fejlődni, így egy nagy műfüves pályát kívánunk létrehozni az edzőpálya mögött, valamint saját Bozsik-programos csapatokat is szeretnénk indítani.

A klubigazgató azt is elárulta, hogy a csapat az összes hazai bajnokiját péntek este játssza, hogy ne ütközzön a többi kaposvári klub mérkőzéseivel.

A baloldali védő, Fodor Marcell Ajkáról érkezett, s nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezik. – Azzal a céllal érkeztem Kaposvárra, hogy a csapattal együtt én visszajussak az NB II.-be, ezért minden megpróbálok megtenni.

A támadó, Andorka Péter több első és másodosztályú csapatban megfordult már, volt NB II.-es gólkirály és Artner Tamással is dolgozott már együtt. – Nagy reményekkel érkeztem az együtteshez, melyet gólokkal és gólpasszokkal akarok segíteni.

A volt válogatott támadó, Rajczi Péter ismét visszatért nevelőegyütteséhez. A csatárral hosszabb távon tervez a klubvezetőség. – Harmadik alkalommal vagyok nevelőegyesületem labdarúgója. Szeretnék vezéregyéniség lenni, segíteni a fiatalokat és a klubot, hogy NB II.-es legyen. Szimpatikus volt a klub koncepciója, hogy nem csak játékosként, hanem a későbbiekben vezetőként is számolnak velem.

Böjte Patrik pályafutása szintén Kaposváron indult. Vele előbb egy előszerződést kötött a klub, amit meghosszabbítottak. – Örülök, hogy újra itt lehetek. Remélem gólokkal és gólpasszokkal tudom segíteni a nevelőegyüttesemet. Jól esett a vezetőség megkeresése, mivel itt otthon érzem magam, bízom benne, hogy meg tudom hálálni a bizalmat.

Sóron Tibor, aki a Rákosmente KSK csapatától érkezett, Dunaújvárosban dolgozott már együtt Artner Tamással. – A célom, hogy minél előbb feljussunk, a körülményeket látva a klub többre hivatott az NB III.-nál. Csatártársaimtól, Andorka Pétertől és Rajczi Pétertől remélem, sokat tudok tanulni.

Ur László a védelem megerősítésére érkezett a Rákóczihoz az NB II.-es Nyíregyházától. – Amikor megtudtam, hogy távoznom kell Nyíregyházáról megörültem, hogy megkeresett a Kaposvár. Remélem, hogy a játékommal a csapat hasznára leszek. Ha mindent megteszünk és odafigyelnünk biztos vagyok benne, hogy sikerül a feljutás.

Bakos Bence az NB I.-ben feljutó Balmazújvárostól érkezett, szintén védekező játékos. – Balmazújvárosban nem számítottak rám, így örültem, mikor kiderült, hogy egy nagy tradíciókkal rendelkező csapat hív. Egy percig sem gondolkoztam azon, hogy elfogadjam-e a Kaposvár ajánlatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!