tenisz

2019.02.18. 09:42

Babos egy, Fucsovics két helyet lépett előre a ranglistán

Mindkét magyar teniszező javított a helyezésén.

Melbourne, 2019. január 22. Babos Tímea és Fucsovics Márton az amerikai Nicole Melichar és a brazil Bruno Soares elleni játszma közben a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosok versenyének nyolcaddöntõjében 2019. január 22-én. Babosék 3:6, 2:6 arányú vereséget szenvedtek. MTI/EPA/Ritchie Tongo

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Ritchie Tongo

Több változás is történt az élcsoportban a női teniszezők világranglistáján, Babos Tímea pedig egy helyet javítva jelenleg a 99. a rangsorban. Az élen továbbra is a japán Oszaka Naomi áll, közvetlenül mögé viszont feljött a román Simona Halep és az amerikai Sloane Stephens, az eddig második cseh Petra Kvitova pedig visszacsúszott negyediknek.

Babos párosban változatlanul a harmadik világbajnok társával, a francia Kristina Mladenoviccsal holtversenyben.

Az eheti, budapesti WTA-tornán főtáblás magyarok közül Stollár Fanny a 121., míg Bondár Anna a 223., a selejtezőben érdekelt Arn Gréta pedig a 443. a WTA rangsorában.

A férfiaknál továbbra is Djokovic az első

Fucsovics Márton azonban két helyet javított előző heti pozícióján, így a nyíregyházi játékos már a 36. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

A 27 éves teniszező – akinek eddigi legjobbja a 35. hely – a múlt héten negyeddöntőig jutott Rotterdamban, legközelebb pedig a jövő héten, a dubaji tornán szerepel.

Hollandiai legyőzője, a japán Nisikori Kej megelőzte Roger Federert, és feljött a hatodik helyre. A rangsorban ez volt az egyetlen változás az élcsoportot tekintve. Djokovic mögött Rafael Nadal a második, Alexander Zverev pedig a harmadik.

Borítókép: Babos Tímea és Fucsovics Márton az amerikai Nicole Melichar és a brazil Bruno Soares elleni játszma közben a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosok versenyének nyolcaddöntőjében 2019. január 22-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!