Labdarúgó Magyar Kupa

2018.10.30. 15:10

Három somogyi csapat küzd a továbbjutásért

Három somogyi csapat érdekelt a legjobb 64 között Magyar Kupa főtábláján.

K.Z./K.P.

Az NB II.-es BFC Siófok és Kaposvári Rákóczi FC is alacsonyabb osztályú ellenfelet kapott, míg a megyei első osztályt magabiztosan vezető Balatonlelle SE az NB III. Keleti csoportjában jelenleg kilencedik Tiszaújvárost fogadja. Minhárom találkozó szerdán 12.30 órakor kezdődik.

– Szeretnénk továbbjutni – mondta Bőzsöny János, a Balatonlelle SE edzője. – Véleményem szerint az lesz a döntő, hogy milyen játékot tudunk nyújtani.

A megyei első osztályú Kalocsa otthonában folytatja kupaszereplését a Siófok. A házigazdák hatodikak Bács-Kiskun megyében, az előző körben a Szabolcs megye első osztályt vezető Ibrányt búcsúztatták. A szárnyaló Rákóczi az NB III.-as SZEOL otthonában harcolná ki a legjobb harminckettőbe kerülést.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Döntetlen esetén előbb kétszer tizenöt perces hosszabbítás, majd ha itt sem születik döntés, akkor büntetők következnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában