labdarúgás

2019.08.18. 20:07

Veretlent vert a Greenplan Balatonlelle

A Ménfőcsanak ellen szerezte meg első sikerét a Greenplan Balatonlelle SE az NB III. Nyugati csoportjában.

Klein Péter

A még veretlen Ménfőcsanak ESK csapatát látta vendégül a harmadosztály Nyugati csoportjának harmadik fordulójában a pont nélkül álló Greenplan Balatonlelle SE együttese. A hazai pályán futballozó somogyiak Pleszkán Tibor közeli fejesével szerezték meg a vezetést, majd a végeredményt Péntek Adrián állította be. A támadó az utolsó pillanatban, amikor a vendégek az egyenlítésért küzdöttek, egy gyors kontra végén duplázta meg a balatoniak vezetését. A góllal a végeredményt is beállította, hiszen a játékvezető ezt követően le is fújta a találkozót.

 

– Heroikus küzdelemben sikerült nyernünk – értékelte a mérkőzést Kenéz Szabolcs, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője. – Az elmúlt hetekhez képest kevésbé volt jó a játékunk, de ez senkit sem érdekel, hiszen ezért három pontot adnak. Nem a saját játékunkat játszottunk, hanem próbáltunk alkalmazkodni az ellenfélhez, amely egy igen agresszív futballt mutatott be. Ebben nem mi voltunk a jobbak, de sikerült rendeznünk a sorokat és a gólok mellett több ziccert is kialakítottunk, amelyek ugyan nem rúgtunk be, de ezek nem bosszulták meg magukat, így megszereztük az első győzelmünket.

A balatoniak legközelebb a szintén feljutó Lipót Pékség SE otthonában lépnek pályára.

Greenplan Balatonlelle SE–Ménfőcsanak ESK 2–0 (0–0)

Balatonlelle, 350 néző. V.: Kubicsek Á. (Kulcsár D., Rózsás R.).

Grennplan Balatonlelle SE: Ritzl – Neubauer, Hegedűs Gy. (Balogh B.), Kiss K. (Laczkó), Parázs B. – Hrabovszki, Szegő I., Katona Gy., Körmendy (Péntek A.) – Benke B., Pleszkán. Vezetőedző: Kenéz Szabolcs.

Ménfőcsanak ESK: Ficsór – Kerékgyártó, Czanik, Németh L., Kelemen M., Németh B., Füredi Á., Szalai Cs., Kószás, Szabó T., Vörösbaranyi. Vezetőedző: Weitner Ádám.

Gólszerzők: Pleszkán, Péntek A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában