bántalmazás

2020.03.18. 09:32

Kézzel, sámlival, húsklopfolóval bántalmazta megalázott, megfélemlített feleségét

Éveken át bántotta és megalázta feleségét az a férfi, akit a ellen kapcsolati erőszak bűntette és jelentős érdeksérelmet okozó személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség.

Sonline

A vádlott több évtizede tartó házasság után kezdett féltékeny lenni, ami miatt feleségével kapcsolata folyamatosan romlott.

Évek óta bántalmazta, szidta, majd egy „vallomás” megírására és átadására kényszerítette házastársát.

A vádlott rendszeresen testszerte ütlegelte feleségét kézzel, sámlival, húsklopfolóval, házasságtöréssel vádolva, sértő kifejezésekkel illette azért, hogy egy nem létező szexuális kapcsolatát vallja be.

A megfélemlített, megvert asszony ennek hatására egy „önvallomást írt”, aminek birtokában férje gépkocsiba kényszerítette, majd a vélt barát otthonához hajtott, ahol a sértettel átadatta a dokumentumokat annak a feleségének. A férfi azonban ezzel sem elégedett meg az „önvallomás” kézbesítését követően arra kényszerítette az asszonyt, hogy az állítólagos barát munkahelyén is vallja be a kapcsolatát.

Az ügyészség vádiratában a távoltartás hatálya alatt álló férfival szemben 2 évi végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés büntetést indítványozott, amennyiben előkészítő ülésen a terhére rótt bűncselekmények elkövetését beismeri.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!