Testvéri viszály

2021.12.07. 10:10

Megrongálta az autót, a tulaj bosszúból megverte

Két testvér viszályába keveredett bele a férfi, a végén ő húzta rövidebbet.

A büntetett előéletű vádlott és testvére között haragos viszony alakult ki, amely 2021 februárjára olyannyira eldurvult, hogy a testvér több ismerősével – köztük a későbbi sértettel – együtt megrongálta a férfi autóját.

A vádlott néhány nappal később megjelent a sértett falujában, hogy megbosszulja a történteket. Ennek során előbb megvárta, hogy a férfi hazaérkezzen, majd otthonában támadt neki úgy, hogy többször tenyérrel pofon, illetve egy kalapáccsal fejen ütötte. A sértett igyekezett védekezni, de a dulakodás során a vádlott kerekedett felül, aki az időközben a helyszínre hívott ismerős autójába lökte a sértettet, és akarata ellenére szülei házához vitte azért, hogy ott „elbeszélgessenek”.

[eadvert]

A vádlott ezután a ház udvarára cibálta a férfit, akit autója megrongálásáról kezdett kérdezgetni, és ahányszor neki nemtetsző választ adott, pofon vágta őt. A bűncselekménynek végül a rendőrségi bejelentés vetett véget. A sértett a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett el.

A fotó a Fonyódi Rendőrkapitányság helyszíni szemléjén készült.

Borítókép: illusztráció

Címkék#rongálás

Ezek is érdekelhetik