Vélem-én

2009.01.15. 09:16

Vaarwel, Louis!

Néhány napja még a siófoki utánpótlás megszervezése lelkesítette roppantul Détári Lajost, legalábbis a sport napilapnak adott nyilatkozata szerint.

Keszthelyi Zoltán

Ezen a területen is megtalálja ugyanis a kihívást, hogy végigjárja a honi akadémiákat, tapasztalatokat gyűjtsön és június végéig - szerződése lejártáig - maximális energiával építgesse tovább a balatoni futball hátországát.

Nagy marhaság, annyi szent, de az újságban bizonyára jól mutat. Aztán kiderült, van ennél nemesebb feladat is, mint például a másodosztályú Vecsés együttesénél dolgozni.

Mindegy, a legfontosabb, hogy Détári Lajos végre elhagyja Siófokot! Néhány hónapos „szakmai” tevékenysége lenullázta a balatoni klubot. Tizennégy mérkőzésen irányította a csapatot, mellyel hét pontot tudott összekaparni! Ennél is szörnyűbb a kilenc rúgott gól, ami meszsze a legkevesebb az első osztályban. Arról nem is beszélve, hogy vezetésével odáig süllyedt a gárda, hogy az egyik játékos lefejelte a másikat egy szimpla tréningen. Munkájának köszönhetően a siófokiak tíz ponttal lemaradva, sokak szerint biztos kiesőként várják a tavaszt.

Lehet szépeket nyilatkozni, hogy ha hollandnak születik Louis van Detari-ként, akkor ma ő a magyar szövetségi kapitány, és mindennap levegőbe dobálják, de az edzőket még mindig az eredményeik minősítik. Már csak azon kell izgulni, hogy a hétvégéig minden rendben menjen, és végre hivatalosan is bejelentsék: Détári szerződése lejárta előtt távozott Siófokról!
Vaarwel, Louis! Viszlát, Lajos!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!