Minden napra Balaton

2020.07.10. 19:48

Sztárparádé és bulidagály a Plázson

Az igazán elszánt partiarcok éjszaka is rúghatják a homokot, ugyanis változatos programokkal és rég várt fellépőkkel vár a siófoki Plázs. A balatoni ellazulás epicentruma ezen a nyáron a retro vonalon is erősít.

Sonline

Igazi balatoni hullámok várhatóak a hétvégén Siófokon, ugyanis ismét hatalmas bulival várja a szórakozni vágyókat a Plázs Siófokon.

A létesítmény éjjel-nappal várja az üdülésre, felüdülésre és szórakozásra kiéhezett vendégeket. Jó hír a bulizni vágyóknak, hogy már koncert is lesz a Plázs színpadán.

Vagyis három helyszínen, minden műfajban válogathatnak a zene szerelmesei.

A mostani hétvégén, az Arénában szokás szerint pénteken Metzker Viktória várja a bulizókat, ezúttal a BSW-vel kiegészülve, míg a Plázs Music Terrace habparty-val hűsíti a kedélyeket.

Július 11-én Andro és Willcox szettjére bulizhat a Plázs Aréna közönsége, míg a hófehér homokon a Be Massive és Truesounds Music csapat szolgáltatja a legjobb ütemeket. A hazai elektronikus zene szcéna két meghatározó csapata olyan dj-ket sorakoztat fel mint Metha, Blas, Mattan, Dubecticut, Peter Makto, Gregory S, Davko és Justrice.

A kevésbé underground arcok a Plázs Music Teraszon a ’90-es és 2000 évek slágereire tombolhatnak a Wannabe Beachen.

Július 18-án a nagyszínpadon „giccs party” várja a vendégeket olyan fellépőkkel, mint az Irigy Hónaljmirigy, az UFO, jönnek az AK26-os srácok, Nikita, Adam Ajkay és Dj Dominique is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!