Siófok

mozgásra fel / 1 hete
Hatodik alkalommal rendezik meg jövő szombaton Siófokon a BioTechUSA-FitBalance Beach Bodyt, amelyre várják a nyári szünidő alatt is mozogni vágyókat.
Termőföld / 1 hete
Gyeszát Zsolt, zsolt.gyeszat@mediaworks.hu
Átlagosan egymillió forint körül alakul a hektáronkénti termőföldár Somogyban, ám a siófoki járásban még magasabb összeg is lehet.
Baleset / 1 hete
Siófok-Kiliti térségében egy autó kárt tett egy gázcsapban, így az érintett útszakaszt szivárgás miatt lezárták.
Lövöldözés / 1 hete
Sonline
Ma a reggeli órákban egy siófoki bevásárlóközpont előtt két férfi keveredett szóváltásba. A vitát egy gáz-riasztó fegyver, illetve a rendőrség helyszínre érkezése zárta.
Baleset / 1 hete
Sonline
Hárman sérültek meg tegnap a megye útjain figyelmetlenségből okozott balesetek miatt. Egy autós két biciklist lökött le az útról, mert az oldaltávolságot csak elméletben tartotta meg, míg egy másik tolatás közben hajtott neki egy nőnek. Öt anyagi kárral járó baleset történt még a megyei útjain tegnap. Baleseti összesítő.
Kárelhárítás / 2 hete
Hétfő este óta 630 bejelentés érkezett a tűzoltókhoz Siófok térségéből, ebből 490 esetet számoltak fel eddig. Balatonvilágoson már befejeződött a károk felszámolása, de Siófokon jelenleg is folynak a munkálatok.

Legolvasottabb

1
Penészes hús: azonnal bezáratott a NÉBIH egy kaposvári üzemet
2
Ingyenes szűrés a fej-nyaki daganatok megelőzéséért
3
Egy lokálpatrióta Boglárról, akinek küldetése a civil összefogás
4
Mutatjuk hol vadásznak a gyorshajtókra
5
A Sound biztonsági őre feljelentette a rendőrkapitányt
ott vagyunk
Döntőben a férfi pólósok!
vizes vb / 5 órája
Horvátország lesz Magyarország ellenfele a férfi vízilabdadöntőben
A horvát válogatott az elődöntőben legyőzte a szerbeket, így ők lesznek a magyar csapat ellenfeleli a szombati döntőben.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PROITY ISTVÁN balatonboglári lakos, életének 87. évében, türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt. Temetése augusztus 1-jén, a 10 órai gyászmisét követően lesz a balatonboglári temetőben. Gyászoló családja
„Elmegyek szeretteim, nehéz volt már élni, Kopogok a jó Istennél bebocsátást kérni. Búcsúzom tőletek, nekem így már könnyebb, Néhanapján ejtsetek majd értem egy-egy könnyet.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ÖZV. HORVÁTH LAJOSNÉ Cserpes Gizella fonyódi lakos, életének 85. évében csendesen elhunyt. Temetése július 29-én szombaton, a 8.45 órakor tartandó gyászmisét követően 9.30 órakor a fonyódi temetőben lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és virágaikkal, koszorúikkal gyászunkban osztoznak. Gyászoló szerettei
HORVÁTH LÁSZLÓ (Durbincs) volt Kutas, Ady Endre úti lakos, 55 éves korában súlyos betegségben elhunyt. Temetése augusztus 1-jén, 15 órakor a kutasi temetőben lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk, hogy édesapám, nagypapám és nagybátyánk MUSTOS JÓZSEF várdai lakos, 89 éves korában hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése július 29-én szombaton, a 10 órai gyászmisét követően, a várdai temetőben lesz. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
vizes vb – úszás / 8 órája
Eredmények a csütörtöki úszóknál
Erzsébet tábor / 8 órája
Le kell bontani az épek és a sérültek közötti falat
Turbéki Bernadett
megvan a második / 9 órája
Hosszú bronzérmet szerzett
sérüléshullám / 10 órája
Doll nem tudja, mitévő legyen
Egyedülálló tárlat / 10 órája
Dalí-kiállítás nyílik Szegeden
temetés / 12 órája
Végső búcsút vettek Schubert Évától