MCS LoL 2. forduló

2020.11.09. 13:42

MCS LoL – Őrült pillanatokkal zárult a csoportkörök második meccsnapja

Hihetetlen akcióval mentett pontot Fiora a nap zárómeccsén.

Egészen elképesztő pillanatokat élhettek át a játékosok és a nézők, ugyanis a 2020-as esztendő egyik legnagyobb backdoorját hozta össze Vonalkód, a Komáromi Ezüst Vitézek felső ösvényese a nap záróakkordjaként. Ez történt a Megyék Csatája League of Legends csoportköreinek második mérkőzésnapján.

Csongrádi Turulok vs. Baranyai Bástyák (2-0)

Éltek a játékosok a lehetőségekkel, Yone és Seraphine, két korábban nem játszható hős elvitte a show-t az első összecsapáson, a Baranyai Bástyák legnagyobb szomorúságára. A viszonylag kevés akciót hozó, de annál taktikusabb első meccs után érkezett egy hatalmas vérfürdő, amit a középső ösvényes Kassadin neve fémjelzett. Ahogy beért a skálázódó összeállítás, úgy fogytak el a Baranyai Bástyák esélyei, így magabiztos 2-0-val kezdtek a Csongrádi Turulok a déli régió csoportköreiben.

Somogyi Sasok vs. Tolnai Hercegek (2-0)

Becsületesen védekezett utolsó leheletéig a Tolnai Herceges csapata, de túl nagy volt a különbség a középső és alsó ösvényen. Ahogy az első Bo2-ben, itt is egy Kassadin választás borzolta a kedélyeket, de érdemes megemlíteni Braumot, aki tökéletesen tette a dolgát minden 2v2 párosításban.

Budapesti Griffek vs. Pesti Arany Oroszlánok (1-1)

A Bo2-es széria első körében nem ismert kegyelmet a SanyaDau vezette Budapesti Griffek csapata, nagyon simán döntötték be az ellenfél Nexusát. A visszavágóra megváltozott a játék képe, bár előnyt tudtak kiépíteni a Budapesti Griffek, a Pesti Arany Oroszlánok nem engedték el a meccset, fokozatosan zárkóztak fel ellenfelükre. A végjátékban beindult Zoli Luxa, miközben Dommancs Caitlynje osztotta a sebzést a hátsó sorokból.

Komáromi Ezüst Vitézek vs. Hevesi Gólyák (1-1)

Az első mérkőzésen a Komáromi Ezüst Vitézek akarata érvényesült, nem volt egy súlycsoportban a két ötös. A folytatásban hasonló képet mutatott a játék, de nem került pont a meccs végére, ami végül döntőnek bizonyult. Hiába szerzett két Ősi Sárkányt, Óceán lelket, valamint egy Baron Nashort, még inhibitort sem tudott dönteni a Komáromi Ezüst Vitézek csapata. Vonalkód folyamatosan a váltott ösvénytolásra játszott, ami végül meghozta gyümölcsét. A felső ösvényes Hevesi Gólyának sikerült előadnia a magyar xPekét, ezzel pontot mentett csapatának.

Szombaton 13:30-tól folytatódnak a csoportkörök, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!