Ki mint veti...

2018.10.08. 19:38

Meglepő szokás javítja a párok szexuális életét

Egy kutatásból kiderült, hogy ha ezt az egyszerű szokást beépítjük a mindennapi rutinunkba, serkenthetjük vele intim együttléteinket.

A szexuális életet számtalan tényező befolyásolhatja, az egészségügyi állapottól kezdve a libidón át, a táplálkozásig, vagy éppen az otthoni teendőkig. A Sleepopolis cég megbízásából a OnePoll által készített felmérésben kétezer amerikait kérdeztek az ágyukat érintő szokásaikról, személyiségjegyeikről, hobbijukról – számol be róla a Maszol.ro.

Kiderült, hogy az ágyon múlik a szex mennyisége. Nem a méretén, puhaságán vagy éppen az ágynemű színén, hanem a rendezettségén.

A felmérés ugyanis rámutatott: azok, akik reggelente megágyaznak, 10 százalékkal többet szexelnek a párjukkal hetente.

A szakértő szerint az összefüggés érhető, hiszen a vetetlen ágyról legtöbbször az jut eszünkbe, hogy takarítani kellene, rendet tenni a lakásban, míg a szépen elrendezett ágy megnyugtat, biztonságérzetet ad, jó érzés belefeküdni, így sokkal jobban csábít a szeretkezésre is.

A kérdőívek alapján egyéb érdekes különbségekre is fény derült.

Akik reggelente beágyaznak, egészségesebben étkeznek, pedánsabbak és szívesen főznek,

míg azok akik nem rendezik el az ágyukat, hanyagabbak, kedvenc elfoglaltságuk pedig a tévénézés.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!