másképpen

2021.01.28. 19:11

Online nyílt napokat tart az Óbudai Egyetem

A tájékoztató kampány elsősorban azoknak a továbbtanulni szándékozó diákoknak szól, akik a műszaki vagy a műszaki pályához közel álló képzési területek felé orientálódnak.

Budapest, 2020. augusztus 31. Az Óbudai Egyetem tanévnyitója 2020. augusztus 31-én. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Nyílt napokat rendez az Óbudai Egyetem, idén a rendkívüli helyzetre tekintettel az online térben.

A felsőoktatási intézmény csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a tájékoztató kampány elsősorban azoknak a továbbtanulni szándékozó diákoknak szól, akik a műszaki vagy a műszaki pályához közel álló képzési területek felé orientálódnak, de még nem döntötték el, melyik egyetemet válasszák.

Az eseményen az érdeklődők az egyetem mind a hét karán folyó képzéseket megismerhetik. Tájékozódhatnak a projektalapú és gyakorlatorientált műszaki, azon belül is többek közt az informatikai, építészmérnöki, természettudományi, gazdaságtudományi, könnyűipari mérnöki, agrár területekről vagy a pedagógusi pályáról, az alap, illetve a mester és doktori szintű képzésekről Budapesten és több vidéki városban is.

A csütörtökön kezdődő, pénteken, majd február 2-án és 4-én folytatódó nyílt napokról további információ: http://news.uni-obuda.hu/articles/2020/12/15/nyilt-napok-az-obudai-egyetemen linken érhető el.

Borítókép: Az Óbudai Egyetem tanévnyitója 2020. augusztus 31-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!