Friss hírek

2005.03.01. 10:07

Tárcatükör a Corvinus Egyetemen

Igazságügyi és alkotmányjogi kérdések megvitatásával kezdődik a Tárcatükör tavaszi rendezvénysorozata március 3-án, a Budapesti Corvinus Egyetemen - tudatta az intézmény.

BAMA

Petrétei József igazságügy-miniszter és Répássy Róbert, az Alkotmány- és igazságügyi bizottság alelnöke lesz a tavaszi politika vitasorozat első vendége.

A már több mint tízéves rendezvénysorozat ezúttal is a kormány munkáját kívánja elemezni - olvasható az egyetem közleményében.

A két-három hetente megtartandó Tárcatükör vendégeit elsősorban a kormányzati ciklusban elért eredményekről, az első európai uniós év tapasztalatairól, és a megoldásra váró feladatokról kérdezhetik majd a hallgatók az egyetem főépületében, a IX. kerület Fővám tér 8. fszt. I. előadójában.

A 17.30-kor kezdődő, mindig más újságíró által vezetett beszélgetés két részből áll: az első egy nyilvános vita, amelyben a moderátor és a közönség kérdéseire válaszol a szakminiszter és a meghívott ellenzéki politikus.

Ezt követi egy 19 órától kezdődő zártkörű eszmecsere a rektori tanácsteremben.

A tervek szerint itt kötetlen beszélgetésen taglalnák a felmerülő problémákat egyetemi vezetők, PhD-s hallgatók, tanszéki munkatársak és a politikusok - áll az egyetem közleményében.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!