Friss hírek

2005.12.23. 08:17

Várják a rászorulókat a Krisnások

A hinduizmus világvallásához tartozó Krisna-tudat Nemzetközi Szervezete megszentelt ételek nyilvános osztásával igyekszik enyhíteni a társadalomban kialakult egyenlőtlenségeken.

BAMA

A Közösség Ételt az életért elnevezésű szegényélelmezési programja keretében a világ hat kontinensén naponta 50 ezer adag étellel szolgál. A program immár 15 éve Magyarországon is folyamatosan működik, az egyház az ország több városában évente kétszázezer adag meleg ebéddel és több száz tonna hideg élelemmel segíti a rászorulókat, jelenti a CENA hírügynökség.

A karácsonyi ünnepek alatt nyolc településen osztanak ingyenesen meleg ebédet, hidegélelmet és ruhát. Budapesten a Blaha Lujza téren december 24-25-26-án 13 órakor, Kecskeméten december 23-án 14-18 óra között a Fő téren, Pécsett december 23-án 14-18 óra között a Színház téren, valamint a Király utca 13. szám alatti étteremben, Miskolcon december 27-én 11 órakor a Fő téren, Somogyvámoson december 23-án 13 órakor. További élelmiszercsomagokat osztanak még Egerben, Kiskörén és Kaposváron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!