Rádőlt a fa

2022.07.05. 14:38

Favágás közben halt meg egy férfi Mosonmagyaróváron

Az eset egy, a város külterületén lévő erődben történt

Fakitermelés közben életét vesztette egy mosonmagyaróvári férfi, miután egy kivágott fa rádőlt. Az eset egy, a város külterületén lévő erődben történt -  - írja a kisalföld.hu.

Az ott dolgozó férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A szintén mosonmagyaróvári Kurucz László ismerte az elhunytat, megrendülten vette tudomásul a baleset hírét:

– Jóban voltunk – mondta a vendéglátással foglalkozó férfi, majd folytatta – Rendes, szorgalmas embernek ismertem meg – jegyezte meg.

László elmondása szerint nem volt kezdő az erdészeti munkában az elhunyt, közel egy évtizede dolgozott ezen a területen. Az ötvenes éveiben járt, mostohaapjával, testvérével élt egy fedél alatt.

– Sajnálatos az eset – tette hozzá végül László.

A kisalföld.hu megkeresésére a megyei rendőr-főkapitányság az alábbi tájékoztatást adta:

A rendőrségre július 4-én reggel érkezett bejelentés, hogy a Kisudvar melletti fakitermelésnél baleset történt. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy, a munkálatoknál dolgozó férfire rádőlt egy fa, amelynek következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!