Bulvár-celeb

2023.07.06. 15:00

Lottózott? Közel 3 milliárd forint várja a játszani vágyókat ezen a héten!

Ritkán fordul elő ilyen régóta tartó halmozódás.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Utoljára április végén vitték el az Ötös-, valamint a Hatoslottó főnyereményét, ráadásul ugyanazon a hétvégén. A nyeremény két hónapja halmozódik, így szombaton és vasárnap már több milliárd forintért izgulhatnak a játékosok -  írja a Szerencsejáték Zrt. 

Illusztráció: Shutterstock

A legutóbbi emlékezetes halmozódási időszak több mint fél évig, 2022 októberétől egészen 2023 áprilisáig tartott, akkor a főnyeremény összege végül elérte a 4,6 milliárd forintot az Ötöslottón.

 Az április 29-i sorsolás alkalmával két játékosnak is telitalálatosa volt, minden idők negyedik legnagyobb nyereményén osztoztak fele-fele arányban: egyenként 2,3 milliárd forintot vittek haza. Ugyanazon a hétvégén, vasárnap már a Hatoslottón lett gazdagabb valaki közel félmilliárd forinttal.

Illusztráció: Shutterstock

A jackpot összege azóta folyamatosan növekszik, a 27. hétre mindkét játék főnyereménye elérte a milliárd forint feletti összeget. A nemzeti lottótársaság tapasztalata szerint ez mindig felerősíti a játékkedvet a ritkábban játszók körében is.

Az Ötöslottón a 18, 42, 44, 48, 86, míg a Hatoslottón az 5, 18, 20, 26, 34, 43 számokat húzták ki a legutóbbi sorsoláson.  A jackpotot azonban egyik lottójátékon sem ütötte meg senki, így 9 hét halmozódás után az Ötöslottón 1,7 milliárd, a Hatoslottón pedig 1,035 milliárd forinttal lehetnek gazdagabbak, akik részt vesznek a játékban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában