Bulvár-celeb

2023.08.24. 05:05

Béres Alexandra nem akar válni, el is árulta, miért

Több mint negyed évszázadnyi házasság van mögöttük a férjével.

MW

Forrás: TV2

A 47 éves fitneszedző a Palikék Világa című Youtube-műsorban vendégeskedve árulta el: a fényképészként dolgozó Barna Krisztiánnal való szerelme a második komolyabb kapcsolata volt, és bízik benne, hogy ez az utolsó is. 

Alig húszévesek voltak, amikor összeházasodtak.

"A titkunk elég egyszerű. Az alapszeretet fontos, és hogy milyen mintákat hozunk otthonról. Ez az én esetemben nem egyszerű, mert 14 éves voltam, amikor a szüleim elváltak. Az alapszeretet viszont megkaptam tőlük – fogalmazott Alexandra, aki elmondta, a szülei válása miatt - hogy az általa legjobban imádott két ember már nem szereti egymást - persze megrendült a világa, de őt továbbra is kötődéssel nevelték tovább"- fejtegette.

Én akkor kimondtam magamnak, és most 47 évesen azt kell, hogy mondjam, hogy ez tök butaság, hogy ezt akkor kimondtam, de a mai napig így gondolom: én nem szeretnék elválni! Én szeretnék egy biztos hátteret. Persze, tudom, hogy ez sokszor nem rajtunk múlik…

"Nem, a fészkes fenét" – vetette közbe nevetve Palik László, aki két évvel ezelőtt vált el Marsi Anikótól.

Alexandrának és fotós férjének, Barna Krisztiánnak két lánya van: Panna 2009-ben született, Flóra pedig 2014-ben. A műsorban elárulta, milyen, amikor a lányai édesapjával veszekedik:

Szoktunk veszekedni, de nem emeljük fel a hangunkat, csak mondjuk, mondjuk. Mókás, mert amikor szócsatázunk, akkor úgy jönnek be a lányok a konyhába, hogy: ugye nem váltok el? Egyszer ha fognak hallani egy igazi veszekedést, teljes meglepődésben ott fognak állni sokkolódva, hogy ilyen is van a világban! Nem szoktunk veszekedni, de elmondjuk a véleményünket. Szerintem oké, ha két embernek nem mindig ugyanaz a véleménye: akkor növények lennénk 

- mondta Alexandra és elárulta: a férje inkább az intellektualistásban teljesedik ki, a sport kevésbé vonzza.

Béres Alexandrának Amerikában indult el a karrierje, egy nagy kinti fitneszcég reklámarca volt, neves testépítőkkel dolgozott együtt 19 évesen. Visszatérve Magyarországra úgy látta, itt is lenne kereslet erre. Hogy mit árult el a családi vállalkozásukról, kiderül a Bors cikkéből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában