Bulvár-celeb

2024.01.30. 12:53

12 napja maradt a Hatoslottó nyertesének, hogy jelentkezzen a közel 2 milliárd forintos nyereményéért

Hamarosan lejár a 90 napos határidő egy tavaly novemberi Hatoslottó-sorsolás nyertese számára, hogy felvegye a majdnem 2 milliárd forintos jackpotot.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Ha február 10-ig nem jelentkezik érte a nagynyertes vonalon, akkor az összeg is 

bekerül az úgynevezett fel nem vett nyeremények közé, és különsorsolásos nyereményjáték útján visszakerül a játékosokhoz, illetve kiegészítheti az adott játék nyereményalapját. 

Eközben a Hatoslottón újra halmozódik a főnyeremény összege, telitalálat esetén a szerencsés 1,6 milliárd forintot nyerhet.

A tavalyi év 45. heti sorsolásán egy szerencsés játékos sikeresen eltalálta a Hatoslottó sorsolásán kihúzott számokat. A 2023. november 12-i nyerőszámok: 2, 9, 15, 26, 38, 43 összesen 1.883.128.190 forintot értek, ez az összeg a Hatoslottó történetének harmadik legnagyobb nyereménye.  A nyertesnek a sorsolás után 90 napja van arra, hogy hívja az úgynevezett nagynyertes vonalat. A jelentkezéshez szükséges telefonszám megtalálható a társaság honlapján és a lottózókban is. 

Ellenőrzik az adatokat

A telefonos egyeztetés során a lottótársaság feddhetetlen munkatársa meggyőződik arról, hogy valóban a nyertes van a vonal túloldalán. A beazonosítást a szelvényen lévő információk alapján végzi. Ezt követi a személyes egyeztetés, ahol többek között megvizsgálják a szelvény érvényességét és eredetiségét, illetve beazonosítják a játékost. Amennyiben ez sikeres, a személyes adatok egyeztetése után megkezdődhet a kifizetési eljárás. 

A nyertesnek Magyarországon nyitott forint alapú folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyereményeket minden esetben banki átutalással fizetik ki.

Visszakerülhet a nyereményalapba

Ha a mostani szerencsés játékos február 10-ig nem jelentkezik az összegért, akkor ez bekerül az úgynevezett fel nem vett nyeremények alapjába, és nyereményjátékkal vagy nyereményalap kiegészítésével visszakerül a játékosokhoz. 
A Hatoslottón 2023-ban összesen 7 telitalálatos volt, köztük 3 darab milliárdos és 3 darab százmilliós főnyeremény talált gazdára - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában