Bulvár-celeb

2024.01.06. 06:30

Elárulta a fiatalság receptjét a gyönyörű énekesnő

Sokaknak hihetetlen lehet, pedig igaz: az énekesnő idén év végén ünnepli az ötvenet! A csodálatos hangú előadón egyáltalán nem látszik a kora.

Zséda (Zsédenyi Adrienn) énekel Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerzõ, elõadómûvész 70. születésnapi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Elképesztően jól néz ki Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda. Sokan azt hiszik, valamilyen titok nyújt segítséget neki abban, hogy ennyire kirobbanó formában legyen, ám valójában az énekesnőnek annyi a receptje, hogy pozitívan áll a nőiességhez.

Mindig is imádtam nőnek lenni, ez egy nagyon színes, izgalmas lét. Ha olyan hangulatom van, akár azt is megengedhetem magamnak, hogy feltűnő, látványos, színes darabokba öltözzek, máskor pedig visszafogottabb és csendesebb vagyok. Imádom, hogy nagyon sokféle lehetek, ez pedig a da­laimban is megmutatkozik; rengeteg érzés van bennem, ami kimeríthetetlen

 – mondta a hot! magazinnak Zséda. A korom miatt egyáltalán nem aggódom; annak örülök, hogy ennyire tartalmas éveim vannak. Egyre jobban látom, hogy mi áll jól, mit szeretek, és hogyan kell használnom mindazokat az adottságokat, amiket az élettől kaptam.

Az énekesnő valóban csodálatos adottságokkal rendelkezik, tetőtől talpig gyönyörű. Viszont fontos missziójának érzi, hogy ne a szépség nyomjon a legtöbbet a latban, amikor véleményezik őt – vagy a többi nőt.

Szeretném, ha egy nőt nem a külseje alapján vagy az alapján ítélnének meg, hogyan tartja magát, hanem a mondandója, a gondolatai miatt alkotnának véleményt róla. 

Kifejezetten örülök annak, hogy például már a filmekben sem annyit jelenítenek meg egy női karakterből, hogy szép vagy csinos, hanem vannak már okos, humoros és értékes női szereplők is. 

A teljes cikket a Borsonline.hu oldalán olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában