Bulvár-celeb

2024.05.27. 13:22

Olvadozunk: tündéri családi fotó készült a legkisebb Tusupról és szüleiről

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé a baba születése óta először jelentkeztek közös képpel.

MW

Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

Ahogyan arról hírt adtunk, május 10-én megszületett Shane Tusup és menyasszonya  közös gyereke. Az úszóedző és Nagy Viktória Zoé rövid ismeretség után, a munkájuk során szerettek egymásba, ugyanis Tusup készítette fel szerelmét egy nemzetközi fitneszversenyre.

A kapcsolatukat sokáig titkolták, majd tavaly nyáron felvállalták, év végére pedig az is kiderült, hogy eljegyezték egymást, és első közös gyereküket várják. A gyerek nemét videóban jelentették be, mint elmondták, nagyon meglepte, hogy nem kisfiuk, hanem kislányuk születik majd - írja cikkében az Origo. 

Sokáig csak szűkszavúan beszéltek a születendő piciről, a nevét is csak születése után árulták el. Az úszóedző azt azonban megosztotta, hogyan készülnek a kislányuk érkezésére:

Ott leszek és támogatom mindenben, amiben tudom. Ott leszek, fogom majd a kezét, nyilván mást nem igazán tudok tenni abban a pillanatban.

A nagy hírt a jegyespár a baba születése után három nappal, közös bejegyzésben tudatta a követőivel.

"Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk. 2 óra 44 perckor megszületett Aurora Ann Tusup! Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra. Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket" - írták a fotó mellé, amelyen a baba kezét együtt fogják a szülei.

A sztárpár azóta nem jelentkezett a közösségi oldalain, most azonban az úszóedző szerette volna megosztani boldogságát, így egy meghitt családi fotót mutatott az Instagram-oldalán.

Boldog vasárnapot kíván a Tusup család!

- írta a közös kép mellé Shane Tusup, aki szemmel láthatóan úszik a boldogságban. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!