lázas és erőtlen

2020.11.14. 22:35

Romlott az állapota, vissza kellett vinni Majkát a kórházba

Majka újra jelentkezett a YouTube csatornáján, mint kiderült, visszakerült a kórházba. Azért tűnt el két napra, mert nem volt ereje bejelentkezni.

Kisfia születésnapjára hazaengedték a kórházból, de az otthon töltött idő alatt rosszabb lett az állapota. Úgy érezte jobban van, cipekedett, többet volt fenn és vissza is esett. Az ágyban fekve nem bírt egyik oldaláról a másikra átfordulni, annyira gyenge volt, és inni sem tudott, pedig a magas láza miatt ez fontos lett volna. Pénteken került vissza a kórházba egy újabb gyulladás miatt, és vélhetően napokig bent lesz, ezúttal csak akkor fogják kiengedni, ha már teljesen jól van.

Most vagyok a kilencedik napon, ilyenkor szokott ez még kritikus lenni. Remélhetőleg nem lesz belőle semmi baj

- mondta az élő bejelentkezésben Majka, aki továbbra is érez illatokat és szagokat, és a köhögés sincs a tünetei közt. Erőtlen, fáradt és időnként megemelkedik a hőmérséklete. Hétfőn megy majd tüdőröntgenre, akkor kiderül, hogy reagált a szervezete a gyógyszerekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!