Tragédia

2023.07.31. 17:13

Gyászos hétfő: hárman haltak meg az utakon a hét első napján

Két nő életéért még küzdenek - mindketten utasok voltak a balesetet szenvedett járművekben.

Forrás: police.hu

Hétfő éjszaka történt az első tragikus baleset a 3225-ös számú úton, Besenyszög és Szolnok között 0 óra 50 perc körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy pótkocsis tehergépkocsi közlekedett Besenyszög felől Szolnok irányába, mikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban – eddig tisztázatlan körülmények között – a sofőr lehajtott az úttestről. A szoljon.hu azt írja: baleset következtében egy nő életét vesztette.

Hajnalban egy 24 éves férfi halt meg Pilisszentlászlónál. A fiatal férfi személygépkocsijával közlekedett hajnalban a 1116-os út 11-es kilométerszelvényében, amikor ezidáig ismeretlen okból az árokba hajtott. A balesetben az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, a jármű 19 éves nő utasát életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők - írja a police.hu.

Az M7-es autópályán egy 46 éves budapesti motoros halt meg. Úgy történt a baleset, hogy a férfi a motorjával szalagkorlátnak ütközött Polgárdinál, az M7-es autópálya 78-as kilométerszelvényében, a főváros felé haladva.  Feltehetően a rosszul rögzített rakomány miatt nem tudta megfelelően kormányozni a járművet. A motoros a helyszínen életén vesztette, női utasát kórházba szállították, jelenleg is küzdenek az életéért - írja a feol.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában