Krimi

2023.08.24. 09:52

Leírhatatlan körülmények között tartottak rabszolgaságban egy férfit Sárbogárdon (videó)

Anya és fia éveken át bántalmazta a kiszolgáltatott férfit.

MW

Illusztráció: Shutterstock

15 éve ismerte meg egy most 66 éves nőt, illetve 43 éves fiát későbbi rabszolgájuk. A család tudta, hogy kiszolgáltatott helyzetben van, nincs hol laknia, ezért munkát és szállást biztosítottak neki - derül ki a Tények.hu cikkéből. 

 

A sárbogárdi háznál lévő állatokat kellett ellátnia, cserébe meghúzhatta magát egy istállóban, amelyben sem víz, sem fűtés nem volt. Télen csak a négylábúak testmelege volt a "fűtés", mosakodni pedig egy kerti kútnál volt lehetősége a férfinak.

Forrás: Police.hu

A házigazdák bántották és fenyegették a férfit, aki ezért nem mert elszökni, egy évtizedig el sem hagyta a telket. A rendőrök hétfői akciójuk során kapták el a fogvatartókat, kihallgatták őket, majd pedig átkutatták a házat és az udvart.

Forrás: Police.hu

A rendőrség emberkereskedelem és kényszermunka megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást anya és fia ellen, valamint kezdeményezték a letartóztatásukat.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában