Krimi

2023.11.26. 09:11

Édesapja balesetének helyszínelésébe futott bele a nő

A nyugdíjas férfi robogóval szenvedett halálos balesetet, lánya pedig a feltorlódott kocsisorban várta a helyszínelés végét.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: osobystist

Emberek tömege gyűlt össze a napokban Tátnál, 117-es úton, ahol borzalmas baleset történt: egy nyugdíjas férfi Nyergesújfalu felől érkezett egy segédmotorkerékpárral, amikor Dorog közelében balra akart kanyarodni. A manőver közben - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy kisteherautóval. 

Az utat azonnal lezárták, és a mentők is rekordsebességgel a helyszínre értek, azonban a férfi olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem lehetett megmenteni, és a helyszínen meghalt. A szemtanúk szerint a mentősök mindent megtettek, hogy segítsenek a férfin:

Mindent megpróbáltak, de sajnos már a helyszín is borzalmas volt. A robogó össze volt törve, félig a kisteherautó alatt feküdt, beszorulva. Valószínűleg alá csúszott

 - mondta egy szemtanú.

A lezárás és a helyszínelés órákig tartott, sajnos a feltorlódott útzárba és a tömegbe az áldozat, a 70 éves L. lánya is belefutott. Akkor még nem tudta, hogy családi tragédia történt: 

Én is Esztergomból Dorogig, 45 percen keresztül araszoltam. Próbáltam kerülni és információt szerezni a családtól, hogy mi lehet

- írta az egyik nyilvános csoportban a férfi lánya, aki hazaérve jött rá a pokoli valóságra:

Hazaértem. A válasz, amire oly kíváncsi voltam, túl gyorsan jött és túl földbedöngölően, háríthatatlanul ért. Édesapám halt meg

- írta az egyik nyilvános csoportban a férfi lánya.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, annyi bizonyos, hogy a robogót vezető férfi az ismerősei szerint gyakorlott és figyelmes vezető volt, a korához képest fitt és fiatalos. Az ügy körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A teljes cikket a Borsonline.hu oldalon olvashatja el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában