Európa Konferencia Liga

2023.08.24. 13:28

Szijjártó Péter: megerősített konzuli szolgálat segíti Vilniusban a Ferencváros szurkolóit

A Ferencváros Zalgiris-szel való párharcra az Európa Konferencia Ligában, Litvániában kerül sor, ezért a meccs helyszínén, Vilniusban három konzul is jelen lesz, hogy segítsék a kiutazó magyar szurkolókat.

MW

Ferencvárosi játékosok a labdarúgó Konferencia-liga harmadik selejtezõfordulójának második, Ferencváros TC-Hamrun Spartans FC mérkõzése elõtt a Groupama Arénában 2023. augusztus 17-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Amíg Budapesten négy magyar sportolóért is szoríthatunk ma az atlétikai világbajnokságon, addig a délutáni órákban a Ferencváros lép pályára idegenben az Európa Konferencia Ligában - írta közösségi oldalán Szijjártó Péter.

Hozzátette: a Zalgiris-szel való párharcra ezúttal Litvániában kerül sor, így három konzulunk is jelen lesz a meccs helyszínén Vilniusban, hogy segítsék a kiutazó magyar szurkolókat.

Emellett aktiválásra került egy ügyeleti telefonszám is, így ha a mérkőzésre kiutazók közül bárki segítségre szorulna, hívja az alábbi telefonszámot: +370 655 54 343 - zárt a posztját a miniszter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában