Zene

2023.06.24. 08:49

Metzker Viktória és BSW közös balatoni klipje

Sonline / Likebalaton

A Plázs rezidens DJ-je és Gaben tavaly júniusban mondták ki a boldogító igent, most pedig elérkezettnek látták az idejét annak is, hogy egy közös dalt készítsenek a BSW-vel. A várva várt Régi szél című együttműködésben a BSW fülbemászóan harmonikus, hűsítő hookjait Viki ezúttal eszméletlen perzselő énekhangja ellensúlyozza. Az első kollab egyben a siófoki Plázs Metzker & Friends bulisorozat idei himnusza lett, amelyet június 23-án többek közt a felkapott duó nyit meg szuperfellépésével.

– Hihetetlen, hogy elrepült ez az egy év az esküvőnk óta. Igazából ez az esemény semmit sem változtatott a kapcsolatunkon Gabennel, az életünk egymással teljes – mesélte a Fonogram-díjas DJ-producer, aki napjaink egyik legsikeresebb formációjából, a BSW-ből ismert, Ferenczei Gáborral kötötte össze életét tavaly, június 2-án.

A sztárpár igyekezett mindig is tudatos határt húzni karrierje és magánélete között, a megfelelő pillanatra és felvételre vártak. A régóta a fiókban ott heverő, „Régi szél” adta meg a kezdő löketet a közös munkához. Az új track minden várakozást felülmúl, hiszen a BSW egyedi hangzásához és verzéihez Viki nemcsak varázslatos produceri kezeit adta, hanem énekhangja is kiemeli a refrént.

A sikert sikerre halmozó lemezlovas egyébként nemrég kapott platinaminősítést a Curtis-szel közös Szívemen szárny felvételért, emellett dupla aranylemezt is elért, egyiket a Miss Mooddal készített 21-ért, másikat pedig éppen a 2022-es Plázs (közr. KKevin) című bulihimnuszért, amit most a Régi szél vált. Elérkezett ugyanis a déli part fővárosának, azaz Siófoknak legfergetegesebb időszaka a Metzker & Friends partiszéria formájában.

A nyári életérzésű zenéhez egy szemet gyönyörködtető videóklip társul, a Balaton idilli vágóképeivel, valamint Viki, legjobb barátai és a BSW vitorlán töltött pillanataival.

 

Nyitókép: Metzker Viktória hivatalos

forrás: likebalaton.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában