Sonline.hu videó

2023.07.15. 15:48

Visszatért a halálgömbbe Alice a balesetett szenvedett artista

A Brazíliából érkezett és félelmetes iramot diktáló motorosok a halálgömbben adták elő szuperprodukciójukat XI. Cirkuszok Éjszakáján a Nemzeti Cirkusz nézőterén Balatonlellén pénteken és szombaton.

Turbéki Bernadett

Forrás: Archív fotó: KOVACS PETER

A legmegdöbbentőbb ebben a produkcióban mégis egy ismerős motorosvolt. Alig több mint két hónapos balesetét követően ezen az estén tért vissza a porondra Alice, a brazil artistanő, akinek esését hatalmas hazai sajtóvisszhang kísérte.  A sajnálatos szolnoki előadás után történt balesetet követően Alice-nak műtétre volt szüksége a csípősérülés súlyossága miatt. Rutinos artistaként, már a kórházba kerülés alkalmával kijelentette, hogy amilyen hamar lehet, vissza szeretne térni a porondra – tájékoztatta hírportálunkat a Magyar Nemzeti Cirkusz. 

 A májusban a gömbből kirepült és megsérült Alice úgy döntött, a Cirkuszok Éjszakája a legmegfelelőbb időpont az újra kezdéshez. Nagy tapssal üdvözölte a közönség.

Külön izgatott vagyok, hogy ez a produkció sikerüljön, ez a zárószám. A cirkusz egy nehéz szakma, ilyenkor látszik, hogy nem trükkről vagy szemfényvesztésről van szó, hanem egy rosszul sikerült produkciónak nagy következményei vannak. Nagy teljesítmény, hogy ilyen rövid időn belül vissza tud állni a gömbbe. Nekünk, akik láttuk a balesetet, szintén megmarad az emlékezetünkben

 – mondta Richter József a nagy visszatérés kapcsán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában