Fejlődés

2023.08.22. 06:22

Kitüntető címet kapott Witzmann Mihály, Nagyberény településéért tett munkájáért

Tóth András polgármester, Nagyberény képviselő-testülete nevében adta át Witzmann Mihály országgyűlési képviselőnek a Nagyberényért Kitüntető Címet a falu napján.

Sonline.hu

Witzmann Mihály külön örül, hogy az elmúlt évek világosan bebizonyították, hogy számíthatnak egymásra a település vezetőivel. Ám a kitüntető cím nem ok arra, hogy hátra dőljön a képviselő, hiszen elmondása szerint még bőséggel vannak közös terveik a településsel. Ilyen például a bekötőút, vagy a szennyvíz-csatorna kiépítése ami még hátra van. De addig is fontos az ilyen pillanatokban megállni és egy mélylevegőt venni miközben, felevenítjük az idáig vezető hosszú utat, hiszen a sikerek soha nem jönnek maguktól. Ahogy korábban is megírtuk az elmúlt években több mint 1,3 milliárd forintnyi állami támogatással gazdagodott a település, megújultak az utak, közösségi terek, parkok de még a játszóterek is a fiatal gyerkőcök örömére.

 Ha a tervek összefogással és tenni akarással találkoznak, akkor az eredmények sem maradnak el. Így van ez Nagyberényben is!

 - mondta el portálunknak a képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában