Találkozás

2023.08.29. 09:00

Molnár Piroskával lazult Gyenesei István

Sonline.hu

Szoktuk mondani, hogy Kaposvár félig kiürül nyáron, hiszen aki csak teheti és nyaralója van ilyenkor a Balatonnál tölti az idejét. Igaz ez a pestiekre, így nem is meglepő, hogy egészen meglepő találkozások helyszíne a tó ebben az időszakban. A nemrégiben sikeres kézamputáción átesett Gyenesei István az elmúlt napokban Molnár Piroskával, a Nemzet Színészével, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznővel, érdemes és kiváló művésszel találkozott Balatonfenyvesen. A kaposvári Csiky Gergely Színház és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára szemmel láthatóan egy jó hangulatú baráti beszélgetésen vett részt Gyenesei Istvánnal és családjával, valamint barátaival. 

Az egykori közgyűlési elnök, sikeres pálinkakészítő azt írta közösségi oldalára feltöltött posztjában, hogy csak néhány órát töltöttek el a kortárs színművészet legendájával, de az nagyon tartalmas volt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában