Hazajön még?

2023.09.13. 09:12

Kanadába költözött, de azért Kaposvárra eljön még

Az augusztusban nagysikerű kaposvári koncertet adó – és a somogyi városba hamarosan visszatérő - Polyák Lilla és férje Gömöri András Máté Kanadába költözött.

Koszorus Rita

Fergeteges volt a kaposvári koncert.

Fotó: Muzslay Péter

Augusztusban a Budapest Jazz Orchestrával lépett fel Kaposváron Polyák Lilla. A közkedvelt énekesnő férjével Gömöri András Mátéval is énekelt duettet a Kossuth téren, amely szinte zsúfolásig megtelt zenekdvelőkkel.

polyák lilla
Jól érezte magát Kaposváron is, de most gyakrabban lesz Torontóban.
Fotó: Muzslay Péter

 

Alig egy hónappal később pedig a házaspár már Torontóból jelentkezett be a közösségi médiában. 

A művész házaspár tiktok videóban számolt be a megérkezésükről a kanadai Torontóba, ahol Polyák Lilla férje tanulni fog. Gömöri András Máté elmondta, hogy a helyi a Seneca College Screen and Voice szakára fog járni, ami az észak-amerikai kontinens top20 legkiemelkedőbb szakmai képzése. Hozzátette: hosszútávon filmezni akar a Tengerentúlon, ezért angol nyelvi környezetben igyekszik képezni magát. A család jelenleg ismerősöknél lakik, de gőzerővel keresik a számukra legmegfelelőbb albérletet a kanadai nagyvárosban. 

A színész a videóban elmondta azt is, hogy felesége Polyák Lilla eleinte nem lesz folyamatosan Kanadában, hiszen fellépései haza szólítják.

 Így nincs veszélyben az október 8-ai kaposvári koncert sem, ahol Janza Katával fognak ABBA slágereket előadni a Kaposvár Aréna közönségének. 

Polyák Lilla a Tények Plusznak mesélt a költözésről, ahol elmondta: nagyobbik fia New Hampshire-ben, a kanadai határtól nem messze fog tanulni, úgyhogy az is nagy motiváció volt számára, hogy nem félévente kell látnia csak fiát. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában