Határtalan boldogság

2023.09.06. 11:14

Megszületett a somogyi musicalszínésznő első babája

Itthon, Csokonyavisontán tölti az első heteket újszülött kislányával Katz Zsófia.

Koszorus Rita

Zsófia és férje Dániel már nagyon várták Lilient. (Katz Zsófia engedélyével)

Forrás: Facebook

A csodálatos hangú szépség augusztus 9-én adott életet első gyermekének Liliennek. A csöppséget már nagyon várták férjével Lukács Dániellel, árulta el a színésznő a Sonline érdeklődésére. – Egy évvel ezelőtt házasodtunk össze és azt terveztük, hogy az esküvő után a gyermeknevelésre koncentrálunk, úgyhogy abszolút így szerettük volna, nagyon boldogok vagyunk, avatott be minket az újdonsült anyuka. Aki azt is elárulta nekünk, hogy Lilien nagyon jó kisbaba, de sokszor a pocakja irányítja a hangulatát. – Olyan, mint az apukja, sokat és gyorsan szeretne enni, ha pedig ez nem sikerül, egy nagy kiabálással figyelmeztet, mesélte nevetve Katz Zsófia. 

Csodás kismama fotók készültek Zsófiról. 
(Katz Zsófia engedélyével.)

Lukács Lilien Budapesten látta meg a napvilágot, de az első heteket nagyszüleivel és édesanyjával Katz Zsófiával Csokonyavisontán tölti. 

Az édes kis csöppségről megtudtuk azt is, hogy örökölte gyönyörű anyukája vonásait, természetét tekintve viszont inkább apukájára hasonlít. Azt, hogy tehetséges szülei művészi adottságait örökölte -e és majd őt is viszont láthatjuk -e a vásznon vagy a színpadon, majd később derül ki, de azt már lehet tudni, hogy a hangterjedelme meglehetősen nagy.  

Hamarosan a tv képernyőkön 

Lilien apukáját a munka a fővároshoz köti, Lukács Dánielt láthatjuk majd a hamarosan debütáló új magyar szuperprodukcióban a Tündérkertben is, ahol Kamuthy Farkast bőrébe bújik. A nyolc részből álló történelmi thrillert először a közmédia nézői láthatják, ősszel érkezik a Dunára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában