Szupersztár

2024.01.27. 12:30

Insta-biztos a barátság Terry Crews és Májer Krisztián között

Sztoriban mesélt a kaposvári testépítő élményeiról Terry Crews-zal.

Koszorus Rita

Forrás: IG

A rövid videóban elmondta, hogy a színész még tegnap is Dubajban tartózkodott és ismét találkoztak az edzőteremben. Habár Krisztián nem akart tolakodó lenni, Crews messziről üdvözölte és odahívta magához beszélgetni a Dubajban élő kaposvári származású ex-focistát. – Volt közös edzés is és elképesztő jófej, mondta Krisztián az instasztoriban, amelyet edzés közben vett fel. Azt mondta Terry Crews-zal való friss barátsága és a vele való találkozás élete legnagyobb élménye. 

Az Americas Got Talent műsorvezetője be is követte Májer Krisztiánt az Instagramon és azt ígérte neki, hogy ezentúl figyelni fogja a fejlődését és, ha legközelebb az Arab Emirátusban jár megkeresi a testépítőt. Sok mindenről beszélgettek az újdonsült ismerősök, például Budapestről, a nagyon kedves magyar emberekről és arról is, hogy Dubaj egy egészen más világ. 

Krisztián elmondta: Terry minden alkalommal testőrével edzett és nem igazán engedett senkit a közelébe. Persze a kaposvári sportolón kívül, akinek azt mondta, bármikor nyugodtan leszólíthatja, ő sosem zavarja. 

A Rákóczi FC volt focistája azt mondta, nem szokott kérkedni találkozásokkal, de ez most tényleg hatalmas élmény volt neki. – Bármi megtörténhet, csak jókor kell lenni jó helyen. Merjetek nagyot álmodni, mert mi is ezt tettük, amikor kijöttünk, utalt arra a testépítő, hogy egy éve költözött ki menyasszonyával Dubajba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában