Utolsó világverseny

2024.02.20. 10:03

Kapás Boglárka sírva búcsúzott Dohában

A hétvégén utoljára szállt medencébe Katarban. A vizes vb volt Kapás Boglárka utolsó hosszúpályás világbajnoksága.

Koszorus Rita

Forrás: M4 Sport / Facebook

Utolsó hosszúpályás világbajnokságán vett részt Kapás Boglárka, a kaposvári Virth Balázs tanítványa Dohában. Az úszónő a verseny után azt nyilatkozta az M4 Sportnak, hogy szép lezárás volt ez a verseny, hiszen az első világbajnokságán is ötödik lett és az utolsón is. 

Kapás boglárka úszónó
Kapás Boglárka már korábban bejelentette visszavonulását a sporttól.
Forrás:  Instagram

Az utolsó versenyén, ami pályafutása nyolcadik világbajnoksága volt, miután kiszállt a medencéből, Bogi el is érzékenyült. Az úszónő egy hónap után tért vissza ma reggel Magyarországra a katari vizes vb-ről. Instagram sztorija tanúsága szerint hazaérkezve cicájának örült a legjobban. 

Búcsút int Kapás Boglárka az élsportnak 

Kapás Boglárka novemberben már posztolt arról, hogy a párizsi Olimpián szeretné befejezni karrierjét, akkor az M1-nek elmondta azt is, hogy  úgy érzi, kijött abból a gödörből, amelybe a tokiói olimpiát követően került, a világkupa-sorozat és a rövidpályás országos bajnokság pedig önbizalmat adott neki, mentálisan rátalált a jó útra.

A vizes vb-n Németh Nándor, siófoki olimpikon bronzérmet szerzett 100 méteres gyorsúszásban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában