Új klip!

2024.03.16. 06:35

Egy szál melltartóban bulizik a Rippl-Rónai Fesztivál sztárja

Alig jelent meg új klipje, máris több mint félmillióan nézték meg a legnagyobb videómegosztón. Fülbemászó dallal jelentkezett a Rippl-Rónai Fesztivál sztárja, Minelli, aki május 31-én Kaposváron is fellép.

Koszorus Rita

Forrás: Minelli Facebook

Néhány napja került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra a román szupersztár Minelli új dala, amely Bug a boo címmel jelent meg. Az új zenében arról dalol az énekesnő, hogy mennyire elege van a sok kamu barátból, szerelemből és úgy általában a képmutatásból. A videóban egy képzeletbeli díjátadó gálára csöppen a néző, ahol a magabiztos Minelli egyedül ácsorog, miközben a többiek látványosan jól mulatnak. A klipet Quba rendezte és David Morgan operatőri munkájának köszönhető a végeredmény.

Forrás: Minelli Facebook

A dalszöveget ő maga írta, amiről beszélt egy TikTok videóban is, a produceri munkák viszont Viky Red keze munkáját dicsérik. 

@minelli_music This is how I feel right now, so that’s why I wrote Bug a Boo 🤘Hope you guys can relate to it too ❤️❤️❤️ #bugaboo #newmusic #comingsoon ♬ original sound - Minelli

Minelli turné naptára igencsak sűrűnek tűnik erre az évre és szerencsére több magyarországi helyszín is belekerült, amellett, hogy fellép a bajai halászléfőző fesztiválon, 

május 31-én Kaposvárra is ellátogat,

 ahol a Rippl-Rónai Fesztivál egyik sztárfellépőjeként zenél majd a Kaposvár Arénában

Nem lehet ismeretlen a somogyiaknak Minelli neve, hiszen tavaly is járt nálunk, akkor Siófokon a Plázson adott koncertet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában