Jelentkezz te is!

2024.03.02. 10:30

Önbizalom-tunningnak sem utolsó a Tündérszépek

Felejthetetlen kaland volt Cservölgyi-Harcos Noémi számára a Tündérszépek szépségversenyünkön való részvétel.

Koszorus Rita

Korábbi fotó!

Fotó: Muzslay Péter

A barcsi szépség 2022-ben nevezett a sorsfordító lehetőséget tartogató megméretésre, amit egy percig sem bánt meg. – Nem csinálnám ma sem másként, ha visszamehetnék az időben, mondta Noémi, akinek az élete azóta jelentősen megváltozott. Az elmúlt év végén anyai örömök elé nézett és azóta a mindennapjai egy nagyon fontos személy körül forognak. Kisfiával Milóval foglalkozik, aki három hónapos. – Simán megpróbálnám újra, ha nem néhány hónapja szültem volna, jegyezte meg nevetve Noémi. Az újdonsült családanya ugyanis a Tündérszépek óta megtalálta élete párját, férjhez ment és családot is alapított. 

Noémi a 2022-es fotózáson. Fotó: Muzslay Péter

Nem kerülték el a sikerek az élet más területén sem, hiszen tavaly a Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség játékvezetői munkáját ismerte el azzal, hogy odaítélte neki a 2022. legjobb női asszisztense díjat. A barcsi szépség ugyanis szabadidejében játékvezetőként megye I-es focimeccseken feltűnik. 

Sokan a focimeccsekről ismerik. Fotós: Muzslay P. 

Két évvel ezelőtt azzal a céllal jelentkezett szépségversenyünkre, hogy gátlásaitól megszabadulva, megmutassa magát. – Egy nagy súlyfeleslegtől szabadultam meg éppen akkor és az volt a motivációm, hogy ha lefogyok, elmegyek és önbizalmat szerzek magamnak. Ehhez volt az eszközöm a Tündérszépek, mondta kérdésünkre Cservölgyi-Harcos Noémi. Eleinte félénken állt fotósunk kamerája elé, de teljesen új érzésekkel lépett ki a műteremből. – Gátlásokkal mentem a fotózásra, de azok nélkül jöttem ki onnan, mondta Noémi. Aki azóta több fotózáson is részt vett és úgy véli a Tündérszépeken való szereplése egy életreszóló élmény volt. 

Habár azóta megváltozott az élete és áthelyeződtek a prioritások, de boldog, hogy belevágott ebbe a kalandba. – A Tündérszépek egy önbizalom tunning bárkinek, akinek ezzel problémája van. Garantálom, hogy ha jelentkezel, olyan mérvű önbizalmat kapsz, amit nem is hinnél, üzente a leendő versenyzőknek Cservölgyi-Harcos Noémi. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában