Tündérszépek

2022.04.24. 10:00

Közülük kerül ki hamarosan Somogy legcsodásabb Tündérszépek!

Tovább folytatódik Tündérszépek versenyünk! A régióból egy lány juthat tovább az országos döntőbe, így egyre közelebb kerül a finálé!

Barkóczy László

Ebben az évben, a szokásoktól eltérően, nem megyei fordulóval, hanem rögtön régiós fordulóval indult versenyünk! Somogy, Tolna és Baranya megye legszebb lányai mérték össze szépségüket, és versengtek az országos döntőbe jutásért.

De nem maradt feladat nélkül a megyék zsűrije sem. A jelentkező lányok közül nekik kellett öt-öt lányt javasolni a régiós zsűrinek, ezzel megkönnyítve a végső választást. 

A Somogy megyei zsűri nem volt könnyű helyzetben. Minden jelentkező lány nagyon szép volt, így tényleg fel volt adva a lecke. Hosszas mérlegelés és tanakodás után a következő öt lányt javasoltuk a régiós zsűri figyelmébe:

Sárai Vanessza

Harcos Noémi

Velter Réka

Svasznik Evelin

Király Friderika

 

Gratulálunk a lányoknak, számukra továbbra is él a remény, hogy az országos döntőben csillogtathassák meg szépségüket.

A verseny folytatódik: legközelebb a régiós közönségszavazás győztesei csapnak össze, hogy közülük egy, a zsűri választottjain kívül, bejusson a döntőbe. Szerdától (április 27-től) tehát ismét lehet szíveket osztani, hét lány várja a szavazatokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában