Tulajdonos csere

2022.03.18. 19:12

Új tulajdonoshoz került a Club Aliga Balatonvilágoson

Csütörtökön aláírta a balatonvilágosi egykori pártüdülő területének eladásról szóló szerződést a PRO-MOT Hungária Kft.-t a projekttársaság tulajdonosai a BAYER Property Zrt.-vel.

A PRO-MOT HUNGÁRIA Kft. 75-25 százalékban az Appeninn Nyrt. és a Lexan Holding birtokolta, mindkét társaság eladta üzletrészét. A BAYER Property Zrt. az egyik legnagyobb magyarországi ingatlanfejlesztő vállalatként ismert. Az eladással tulajdonába került az egykori balatonvilágosi pártüdülő 47 hektáros területén található ingatlanegyüttes és az ahhoz tartozó vízpart, valamint kikötő. A PRO-MOT HUNGÁRIA az elmúlt években komplex fejlesztési program előkészítését kezdte meg a területen, amely jelenleg is zajlik.

Az új tulajdonos az eladást követően sajtókérdésre azt mondta: Magyarország egyik legnagyobb fejlesztési potenciállal rendelkező, de megújításra váró ingatlanához jutottak hozzá, amelyet fejleszteni szeretnének. 

Címkék#Club Aliga

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában