Ingatlan

2023.04.22. 10:20

Angolszász életérzés Siófokon, a Fokihegyen

Egy Siófok-Fokihegyen kínált, 350 nm-es családi ház tágas, elegáns terekkel, a hirdetés alapján angolszász életérzéssel várja új tulaját. Kibiceljen velünk a helyi ingatlanpiac kínálatának egyik 355 milliós otthonában!

Sonline

Az 1996-ban épült, 2016 – ban kiváló minőségben teljes körűen felújított, nagyméretű teraszán medencével rendelkező lakóépület Siófok-Fokihegy városrészének csendes utcájában, 806 m2-es ingatlanon helyezkedik el. Belső kialakítása a nagy terekkel és a kiegészítőkkel együtt különleges harmóniát biztosít a benne lakóknak. Télikertjéből szép kilátás nyílik a szépen ápolt kertre, ahol egy új építésű, kb. 30 m2-es jól felszerelt grillező faépület emeli a kerti partik hangulatát.  A szuterén részben kétállásos gépkocsi beálló – amihez egy új állapotú gépkocsi emelő is tartozik - szauna és egy kis pince is található. A nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően ezen napfényben úszó, családbarát kialakítású, tágas terekkel, nagy terasszal rendelkező, prémium anyagok felhasználásával felújított, energia takarékos, 2 nappali + 5 szobás + 6 fürdőszobás családi ház további jellemzői:

 

- 350 m2 hasznos alapterület,

- 806 m2 földterület,

- tégla falazat,

- BUDERUS gázkazán használati melegvíz tárolóval, padlófűtés, kandalló a földszinti nappaliban,

- hőszigetelt nyílászárók, távvezérelt alumínium redőnyök szúnyoghálóval,

- hűtő/fűtő klímák,

- prémium minőségű bútorzatok és kiegészítők,

- kétállásos garázs emelővel, fedett udvari beálló, motorizált utcai kapu,

- 4x2 m-es medence a hátsó teraszon, szauna a szuterén részben,

- 30 m2-es különálló melléképület a kertben,

- ápolt, rendezett kert,

- rendezett jogi helyzet. 
 

Az ingatlanban található beépített bútorok a vételár részét képezik. Az ingatlan folytatásában található 839 m2 alapterületű önálló építési telek ugyancsak megvásárolható, melynek vételára 60 MFt. 

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, módosítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában