Ingatlanbazár

2023.09.09. 08:02

250 négyzetméter lett, maradhat?

Találtunk a somogyi ingatlanpiacon egy olyan házat, amelynek a négyzetméterára nem kiemelkedően magas mégis a luxus kategóriába sorolható. 5 szoba, rengeteg napfény, beépített vízlágyító, napelem, automata öntöző - és fűnyíró rendszer, finnszauna, kamerás riasztórendszer. Nem kérdés, hogy akar-e itt élni! 

Kaposfüreden, 2007-ben, igényes kivitelben épült 250 m2 összalapterületű, mediterrán stílusú családi ház eladó, amelyben 5 szoba – ebből 2-höz 8 m2-es közös Ny-i fekvésű terasz tartozik -, nappali-étkező-konyha beépített konyhabútorral Whirlpool és Electrolux konyhai gépekkel, kamra, 2 fürdőszoba-wc – egyikben infraszauna is található, vendég wc kézmosóval, előszoba, közlekedő beépített gardrób szekrénnyel, mosókonyha-gardrób, helyiségek találhatóak, továbbá az épület alatt 2 személyautó részére 35 m2-es garázs, az udvarban 43 m2-es D-K-i fekvésű terasz, illetve 8 m2-es tároló épület van. Az épület lakóhelyiségei a jól átgondolt tervezésnek köszönhetően nagyon szép világosak. A lakóház gépészete korszerű, 10 kW-os napelemrendszer van felszerelve, a padló és radiátoros fűtést Vaillant gázkazán, illetve a nappaliban található cserépkályha biztosítja, a nappaliban LG Art Cool 5 kW-os légkondícionáló került felszerelésre, a melegvíz ellátását intelligens Ariston villanybojler szolgáltatja, illetve 3x32 A áll rendelkezésre. A kényelmet tovább fokozza a házban, hogy minden szobában a tv/Internet ki van építve, vízlágyító berendezés került beszerelésre, a parkosított udvarban gyepszőnyeg, automata öntöző-, és fűnyíró rendszer van telepítve, fúrt kút és 5 m3-es esővíz gyűjtő van, továbbá 8 m2-es kisház, amelyben finnszauna és egy zuhanyzó található. A kapu és a garázsajtó távirányítással működik, valamint kamerás riasztórendszer is kiépítésre került, automata-programozható redőnyök vannak a nyílászárókon. Telek: 851 m2 (479)

Irányár: 128.000.000.- Ft[...]”

További részletek és sok fotó az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában