Helyi gazdaság

2024.01.01. 17:59

Ajándék az önkormányzattól

Sonline.hu

Idén is hozzájárult Siófok város hivatala az önkormányzati intézmények dolgozóinak, családjainak karácsonyához, mondta  Dr. Lengyel Róbert polgármester. Minden hivatali és intézményi dolgozó – kivéve a még próbaidőn lévőket – egységesen kapott bruttó 200 ezer forint munkáltatói elismerést. A pénzt SZÉP-kártyára utalta a város, így fejenként nettó 170 ezer forint levásárlása vált lehetségessé. A városvezető ezúton is köszönetét fejezi ki minden önkormányzati dolgozó idei helytállásáért.

Idén – hagyományteremtő szándékkal – elindították a "Siófoki Önkormányzati Hivatal Év Dolgozói” díjat. Egy munkatársat – hivatali vezetője véleményének előzetes kikérésével – a polgármester, egyet pedig a jegyző jelölt. A jegyzőnő választása a hivatal pénzügyi vezetőjére, Balogh Gáborra esett; 16 éve városi alkalmazott és több, mint 10 éve vezetőként a költségvetés előkészítésének, majd végrehajtásának a „lelke”. A polgármester választottja Paárné Beszeda Zsuzsanna anyakönyvvezető, aki már 18 éve a városháza dolgozója.

forrás: Siófok.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában