Helyi időjárás

2021.12.29. 07:00

Esős idővel folytatódik a hét Somogyban

Kettős fronttal és csapadékos időjárással haladunk az év vége felé. Nem lesz már barátságos az időjárás szerdán sem Somogyban.

Sonline

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Szerdán is a borongós idő lesz jellemző Somogy megyében, de néhol időnként elvékonyodhat a felhőzet. Ettől függetlenül továbbra is nagy a csapadék valószínűsége, időszakosan eleredhet az eső. Nagyobb mennyiségre azonban nincs kilátás térségünkben. 

 

Éjszaka borongós égboltra tekinthetünk fel . Eleinte még elszórtan lehet kisebb eső, majd említést érdemlő csapadék az éjszaka második felében nem hullik.

A jellemző hőmérséklet átlaga (oC):

szerda reggel 1,

szerda délután 7,

csütörtök reggel 3 fok körül alakul.

Kettős fronthatásra számíthatunk, emiatt a hidegre és a melegre érzékenyek panaszai egyaránt erősödhetnek. Többeknél jelentkezhet fejfájás, vérnyomás-ingadozás, nehézkesség válhat a koncentrálás. Forrás: met.hu

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:

- Csütörtökön is zömében borongós idő várható elszórtan, időszakosan kisebb esőkkel, északkeleten olykor havas esővel. Éjjel északnyugaton kiadósabb eső eshet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!