Felelőtlenség

2017.09.07. 10:45

Részegen, jogsi nélkül robogózott, de szerencsére lekapcsolták

A hírek alapján szinte divatnak érzi az ember a jogsi nélkül vezetést. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a rendőrök megint több embert kaptak el ilyesféle bűnök elkövetése közben.

Sonline

A siófoki rendőrök szerdán dél körül a városban igazoltattak egy 16 éves gépkocsivezetőt, aki nem rendelkezett jogosítvánnyal, továbbá a Székesfehérvári Rendőrkapitányság is eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a fiatalkorú fiút előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A lengyeltóti rendőrök szerdán este Szőlősgyörökön igazoltattak egy 51 éves segéd motorkerékpárost, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. Megállapították, hogy a látrányi férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel a hatóság korábban már eltiltotta a járművezetéstől. S. Jánost előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vétele mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indítottak ellene eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában