Marcali, Kaposvár, Barcs

2017.10.09. 13:30

Határvadászképzés: zajlik a toborzás Somogyban

A Somogy megyei toborzó csoport tagjai Kaposváron, Marcaliban és Barcson is várják a határvadászképzés iránt érdeklődőket.

A Somogy megyei toborzó csoport tagjai három helyszínen is várják a határvadászképzés iránt érdeklődőket. Kaposváron, a Plázában kedden (október 10-én) 13 és 17 óra között, a Baross G. utca 19.-ben (Kaposvári Pályaválasztási Kiállítás – Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakközépiskola) pénteken 9 és 15 óra, míg szombaton 9 és 12 óra között várják az érdeklődőket. Marcaliban, a Somogy Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályán szerdán 10 és 11 óra között, míg a Barcsi Rendőrkapitányságon csütörtökön reggel nyolc és délután négy óra között várják a képzés iránt érdeklődőket.

Akik ellátogatnak a toborzó csoport standjához, részletes felvilágosítást kapnak a hivatásos szolgálattal kapcsolatban, illetve tájékoztató csomagokat vehetnek át. A határvadászképzésre vonatkozóan pedig további tájékoztatás található a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában