szomorú meccsnap

2017.10.28. 19:32

Kaposvári kézisek kisbusza érintett a szombati balesetben

A Kaposvári Egyetem Sportegyesületének (KESE) NB II-es női ifjúsági csapata érkezett haza a Lenti elleni találkozóról, amikor a kisbuszuk egy autóval ütközött. A balesetben összesen tizenöten sérültek meg.

Böcz Zoltán

Az eset a főút Böhönye és Nagybajom közötti szakaszán történt. Összeütközött egy kisbusz és egy gépkocsi szombat délután a 61-es főúton, melynek következtében a kisbusz az út menti árokba borult. A balesetben összesen tizenöt ember megsérült köztük hárman súlyosan – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kovács Ferenc, a KESE szakosztályvezetője kérdésünkre elárulta, hogy a kézisek ifjúsági lánycsapata hazafele tartott az egyesület bérelt kisbuszával amikor történt a baleset. A Lenti elleni találkozóról utaztak Kaposvárra a lányok. A járműben tizemhárman utaztak köztük az edző és a sofőr. Kovács Ferenc elmondta, hogy egy játékos sérült meg súlyosabban, aki orrcsonttörést és zúzódásokat szenvedett. Csapattársai sem voltak szerencsések, de ők megúszták zúzódásokkal. A buszban utaztak olyan kézisek is, akik a felnőtt keretnek is tagjai, így az esti Kozármisleny elleni találkozóra már nem tudott kiállni a felnőtt alakulat a baleset miatt. – Nem tudjuk mihez kezdjünk most, ezt a napot gyorsan el kell felejteni és tovább építkezni – mondta a három éves egyesület szakosztályvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában